pastile de slabit eficiente
cafeaua verde pareri

Ulei de Jojoba 100ml Adams

Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de `aurului desertului`, este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste in regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut in principal ca ceara lichida, de culoare aurie, care este mai rafinat in ulei de jojoba incolor si inodor.Uleiul de jojoba poate fi ales si ca baza de machiaj, netezind pielea fetei, hidratand-o si oferind un factor de protectie eficient.Folosit zilnic, ingrijeste tenul gras, acneic, hidrateaza si regenereaza in profunzime tenul uscat. In forma concentrata, poate fi aplicat doar pe portiuni mici ale pielii. Pe portiuni mai mari insa, se recomanda utilizarea unei solutii diluate, cu o concentratie de 10% ulei de jojoba.Se poate utiliza in amestec cu alte ingrediente, pentru stoparea caderii parului. Adaugat in compozitia sampoanelor sau balsamurilor ofera stralucire si ajuta la regenerarea si hidratarea parului. Uleiul de jojoba actioneaza ca un ser, oferind parului stralucire si un aspect sanatos. Aplicati-l peste tot parul, pentru stralucire. Uleiul de jojoba netezeste varfurile de par si ascunde aspectul de par uscat, rebel si anost. Acesta ajuta pentru a sigila umiditatea naturala in firul de par si adauga luciu si stralucire parului prin minimizarea daunelor provocate de poluanti si substante chimice. Tara de origine: Argentina. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei de jojoba (Simmondsia chinensis) 100.00 ml ;

47,74 lei

Adaugat la favoriteSters din favorite 0

Promotiile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.
Informatiile despre produs, imaginile sau preturile pot fi modificate de parteneri fara notificari prealabile.
Brand
SKU: 31083 Category:

Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de `aurului desertului`, este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din semintele plantei de jojoba. Simmondsia chinensis, termenul stiintific al plantei de jojoba, este un arbust desert care se gaseste in regiunile aride ale Arizona, Mexic si California. Acesta este obtinut in principal ca ceara lichida, de culoare aurie, care este mai rafinat in ulei de jojoba incolor si inodor.Uleiul de jojoba poate fi ales si ca baza de machiaj, netezind pielea fetei, hidratand-o si oferind un factor de protectie eficient.Folosit zilnic, ingrijeste tenul gras, acneic, hidrateaza si regenereaza in profunzime tenul uscat. In forma concentrata, poate fi aplicat doar pe portiuni mici ale pielii. Pe portiuni mai mari insa, se recomanda utilizarea unei solutii diluate, cu o concentratie de 10% ulei de jojoba.Se poate utiliza in amestec cu alte ingrediente, pentru stoparea caderii parului. Adaugat in compozitia sampoanelor sau balsamurilor ofera stralucire si ajuta la regenerarea si hidratarea parului. Uleiul de jojoba actioneaza ca un ser, oferind parului stralucire si un aspect sanatos. Aplicati-l peste tot parul, pentru stralucire. Uleiul de jojoba netezeste varfurile de par si ascunde aspectul de par uscat, rebel si anost. Acesta ajuta pentru a sigila umiditatea naturala in firul de par si adauga luciu si stralucire parului prin minimizarea daunelor provocate de poluanti si substante chimice. Tara de origine: Argentina. Mod de administrare: A se folosi pentru uz extern Ingrediente:Ulei de jojoba (Simmondsia chinensis) 100.00 ml ;

Specification: Ulei de Jojoba 100ml Adams

vitamix.ro

Vandut de

Uleiuri cosmetice

Categorie

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei de Jojoba 100ml Adams”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ulei de Jojoba 100ml Adams
Ulei de Jojoba 100ml Adams

47,74 lei

Miracolul Naturii | Farmacie Online | Din mijlocul naturii
Logo
Enable registration in settings - general
Cosul de cumparaturi